субота, 24. новембар 2012.

3 u 1

   Pronaći čistu, belu, i uopšte jednobojnu dečiju ili bebeću majicu u ovom našem gradu, a predpostavljam da je svuda tako, nemoguća je misija. U stvari je moguća ali zahteva sate i sate traganja :) Sećam se da je naš sin imao oko četiri meseca kada smo se uputili u jednu ovakvu misiju. Na kraju smo ubedili neku ženu na pijaci da rasparča komplet  i da nam proda samo majicu. Užas! Hteli smo da odštampamo logo tatinog omiljenog benda :) Jer takve stvari, naravno, ovde ne možeš gotove da kupis. I ispalo je super. Bar smo mi bili zadovoljni.

mali debeljko :)
Kad smo negde oko Nove Godine dobili jednu sa dugim rukavima mojoj sreći nije bilo kraja! Prosto nisam znala sta ću pre s njom :) S obzirom da se NG približavala i inspirisana ovim http://www.brassyapple.com/2011/11/snowman-t-shirt-tutorial.html napravila sam malu slatku Sneško Belic majicu. Postupak je jako prost ( pod uslovom da u svetu šarenila dečije garderobe nadjete jednobojnu majicu). Dakle, potrebna vam je majica, crni dugmići i malo narandžastog materjala za nos.

I nakon malo šivenja dobićete ovako nešto

novogodisnji outfit


Posle NG Sneško je morao da ode. Ostala je majica. Nismo je pustili da predugo bude tako bela i dosadna. Februara, za Dan zaljubljenih, uz pomoć par crvenih dugmića dobila je potpuno drugačiji izgled.

Odmah da se ogradim, nisam od onih koji vole i slave Dan zaljubljenih i 8. mart. Ne nikako! Ali je NG sa svim svojim šarenilom i ukrasima super prošla, pa sam odlučila da stan i za Dan zaljubljenih bude šaren u drugačiji. Ali, to je već neka druga priča... Danas je majica još uvek u funkciji i upotrebi, jedino što više nije bela, već bledo plava. Neko je greškom ušao u našu mašinu za veš i igrao se bojama :)



5 коментара:

  1. ooodlično! i snješko i srce na srcu!
    a ja, sa druge strane, slavim ama baš sve što postoji, ponekad i sama izmislim nekakav praznik :)
    p.s. od muža za 8.03. redovno dobijem nešto iz vrta, a da nije cvijeće, npr. peršin za juhu

    ОдговориИзбриши
  2. Super ideje :)
    A tako obicne bele pamucne majcice,bodice, mozes naci u radnjama sto prodaju Arilje ves.

    ОдговориИзбриши