понедељак, 26. новембар 2012.

Blog award

  HA HAHA HA!!! Srecna sam ko malo dete! Ko bi reko da cu ja ikada da dobijem nagradu za blog!


                                                                                                                                                                                
Hvala Ana!!! Prva nagrada mora da se proslavi i proslavice se :) E sad, posto sam nova i neiskusna, nadam se da sam dobro razumela dalji postupak. Sad bih ja trebalo da nagradu prosledim dalje. I to mi nece biti tesko s obzirom da sam blogomanijak, kako sam vec sama sebe nazvala. Meni je jedino zao sto iz mog grada nema puno blogera, bar ih ja nisam nasla. Znam samo za jedan koji redovno pratim i koji, moram da priznam, nije bas iz moje sfere interesovanja ali je ceo koncept zanimljiv i povremeno nalete tu i divne slike ovog naseg lepog grada :)
Pa evo i moje liste:


Hvala jos jednom Ani na nagradi, hvala svima koji citaju , hvala svima koji pisu blogove jer su za mene oni bezgranicna inspiracija! Ako slucajno naletite na jos nekog bloger iz Niša javite  :)

4 коментара:

  1. Ja sam se sada mnogo raznežila i mnogo obradovala i uopšte ne umem da, ja brbljiva, nađem reč da kažem koliko sam srećna! Joksi jooooj!
    E, kada se mi Nišlijke blogerke uskoro okupimo na kafenisanje ima da dobiješ počasno mesto za stolom! A i ti ako znaš još neku našu lokalnu damu koja se bavi blogovima na bilo koji način, uputi je, da se družimo!
    http://izmaminogormara.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши