четвртак, 15. новембар 2012.

Ovih dana

   Ovih dana sam bila vredna. Bar ja mislim da jesam :) Uhvatilo me nesto da menjam. A posto nisam od onih koje kad im treba promena menjaju frizuru, ja sam prvo promenila zavese. Pa smo od ovog:


 dobili ovo:



 Posto sam se konacno setila da je stigla jesen, skupili smo u parku par sisarki, lisce, crvene bobice, kestenje imamo od ranije, vuce se svuda po kuci, pa sam napravila pravi jesenji venac. Dodala sam i malo lavande, pa sad i lepo mirisemo. Jeeee! Bas mi je bilo zabavno, i super je ispao. Ovo sad je u fazonu ciganin hvali svog konja, al ajde...

venac od sisarki


pine cone wreath
















Ovo sledece nisam pravila. Bar ne sad. Iskopala sam ga kod mojih, cucalo je negde zatrpano u ormaru, jedno pored drugog, ko da su znali da im je sudjeno da budu zajedno.

    Ram znam da sam pravila od gajbica za voce. Rastavis, pa ponovo sastavis, malo boje i gotovo. Mislim da sam imala na umu ram za slike, ali nista od toga nije ispalo, sve do sad. Maleni goblen mislim da sam ja vezla. Valjda. Nisam bas sigurna... mora da je bilo jako davno. Sad mi se ucinilo da bi odlicno isli zajedno, i ko bi reko, odlicno idu zajedno! Bar po mom misljenju. Tako sad nas mali kutak u kuhinji izgleda ovako:






  Lepa je ponekad ova jesen, zar ne?



Uzivajte!!!


5 коментара: