четвртак, 11. октобар 2012.

WHEELS ON THE BUS

                       Ili šta slušaju ovih dana jednoipogodišnjaci i njihove mame.
 
      Ova pesmica mi ovih dana ne izlazi iz glave! Slušamo je milion puta dnevno u milion različitih varijanti. Ponekad se šalim da će dete da prvo tečno propriča  engleski pa tek onda srpski. Podeliću sa vama neke naše "opsesije'':)  Što samo meni da se vrte po glavi. Znači, imamo Wheels on the bus, a za njom uvek iskoči i ova sledeća, i ona je jako zanimljiva. I zarazna, naravno.


    A tu su i traktori. Traktori su trenutno baš veliki hit. I ne znam iz kog razloga uvek sa you tuba iskoči ova glupost. Ali glupost ili ne, privlači nam pažnju.



                                                                             
     Kad smo već kod traktora i mašina uvek se tu pojave i razni kamioni, mešalice i bageri. U sve se to on, naravno, ljubi ga majka, razume i sve ih razlikuje! Ovaj Dexter bager je super pa se nadamo da će Deda Mraz da ga ima u vidu kad nan krene u posetu:)



      Muzika je jako bitna stavka u našem danu. Manje-više po ceo dan slušamo muziku. Naše pesmice su tu naravno zakon, naročito Dragan Laković, ali na you tubu nema zanimljivih klipova sa tim pesmicama pa nam ne privlače pažnju baš toliko, ali ove sledeće se gledaju i slušaju od početka do kraja.









   Za kraj sam ostavila najbolje. I najbitnije. Sa ovim nama krene i završava se dan. I to baš sa ovom pesmom i obavezno ovim klipom. Drugi nas ne zanimaju. Par puta dnevno se moja draga beba sa raširenim ručiama i sa osmehom na licu zatrci prema kompjuteru uzvikujuci: BOBO, BOBO!!! To znaši da je vreme za akciju. I nije mi još uvek dosadilo. Ne, ne, varate se ako mislite da jeste :))))


 


A u nekom sledećem nastavku o crtaćima, tj. Pepi prasetu i ostalim drugarima.





Нема коментара:

Постави коментар