уторак, 25. децембар 2012.

Pahuljice

    Prvi izazov na Izazovi i slatkiši došo i prošo, ja ništa ne uradih. Tema Nova godina i Božić mi nisu bili baš inspirativni. U stvari jesu i previše ali sam odustala od ukrašavanja stana ove godine pa tako nisam imala ni št da ponudim na izazovu.  A sve zato što u kući imam jednog pravog malog napasnika koji sve mora da pipne, što je ok, ali posle par minuta dobije i jaku potrebu da sve što je novo i zanimljivo i počupa, što baš i nije ok. Izvukli smo jelku pre neki dan, ukrasili je i bila je divna, ali je ta divnoća trajala samo par sati. I sva ubedjivanja da to nesme da se dira nisu urodila plodom. Jelka sad ima samo svetleće sijalice i par ukrasa na vrhu. Jad i beda. I kako da onda bilo šta drugo unesem u stan, stavim na sto, zakačim na zid? Bezveze. Tako da sam odustala. Bar za sad. Al znam da ću ipak da popustim i da ću jednog od ovih dana dok mali upišanko spava da zasučem rukave. Pa ćemo bar da se zabavimo dok sve rušimo :)
   A kad smo već kod Izazova i slatkiša njihov drugi izazov su Pahuljice. E tu već imam šta da ponudim. I to sasvim slučajno. Ovih dana sam bila vredna, pravila sam ukrase za jelku i magnete za frižider, pa su neki od njih dobili i pahuljice. Čudno je to kako je vesti pahuljice smirujuće i divno u jednom trenutku, a u sledećem ti dodje da digneš ruke od svega. Moje pahuljice nisu savršene, ali s obzirom da prvi put u životu vezem, ja sam zadovoljna.




Uživajte puno puno do kraja ove godine, želim vam lud provod, a za opuštanje preporučujem ovu pesmu koju ja danas slušam evo već stoti put  :)


 

9 коментара:

  1. Lijepo si izvezla :) Mene je nekad baka učila pa sam izvezla sve stolnjake koje smo imali doma i onda odustala od tog posla :D Jer, istina je, smirujuće je ali već u idućem trenu poželiš odustati kad nešto krene loše :D Ali bor ti je sigurno lijep uz domaće ukrase :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne nije :) Moj mali sin je skinuo sve što je mogao da dohvati. Sad imamo samo svetlće sijalice. Al, neka, ludo se zabavljamo :)

      Избриши
  2. Preslatki ukrasi! Mi jos nismo krenuli sa kicenjem, ali sutra stize jelka, pa se i ja bas radujem. :)
    Srecni praznici!

    Hvala ti sto ucestvujes u izazovu na blogu Izazovi i slatkisi i srecno!

    Vanja

    ОдговориИзбриши
  3. A šta je na svetu pa savršeno? Super su, ne brini.

    ОдговориИзбриши
  4. divni su ukrasi, sretno sa izazovom :D
    Ja imam nešto u planu ali neznam dali ću uspjeti realizirati jer su sveci sv ejedan za drugim a to moram heklati pa stoga tko zna :D
    A tebi želim puno sreće :D

    ОдговориИзбриши
  5. Menjam dve mačke koje uništavaju jelke za jedno dete koje radi to isto! Mada, šteta mu na isto izađe! Zato ja ne kitim ni jelku ni stan, samo uživam kada odem kod nekoga u goste! Ako znaš nekoga ko nije štedeo na ukrasima, hajde da se zajedno najavimo na kafu :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ovo moje dete bi pojelo i te dve macke za dorucak :)))

    ОдговориИзбриши